Vitamin b12

Vitamin b12, ko vas muči utrujenost in izčrpanost

Lahko si ga kupite v obliki:

  • Pršila,
  • kapsul,
  • tablet,
  • praška.

Moja utrujenost se ne konča. Navajena sem, da sem imela vedno polno energije in zame dan ni bil nikoli dovolj dolg, vedno sem počela ogromno stvari, sedaj pa se mi dogaja, da sem čisto izčrpana in utrujena. Priporočali so mi vitamin b12, kajti ta prav pomaga proti izčrpanosti in utrujenosti. Tako sem si kupila vitamin b12 v pršilu, ker se mi je zdelo tako najboljše. 

Ko sem šla zvečer spat, sem takoj zaspala, prav zato, ker sem bila tako utrujena, potem sem se redno ponoči prebujala in ko sem upala, da bom zjutraj boljša, ker bom naspana, se to seveda ni zgodilo. Prebujala sem se spet utrujena in to me je začelo skrbeti. Kako naj jaz sedaj uživam samo vitamin b12, bilo me je strah in bila sem zaskrbljena, da je to premalo. Nisem več vedela, kaj naj naredim in kako naj zadevo rešim. Resnično sem bila naveličana te moje utrujenosti, ker mi ni dala spati in čez dan sem bila tako utrujena, da nisem bila več zbrana, tako kot je bilo treba. 

Morala sem ukrepati in prosila v podjetju, če lahko dobim dopust in namesto da bi obiskala zdravnika, sem šla na dopust na morje. Celih 7 dni sem uživala vitamin b12 in lenarila. To je to, kar sem potrebovala. Pri zdravniku ne bi opravila prav nič, lahko bi mi dal samo ene tablete, ki pa ne bi prinesle prav nič dobrega.

Sama sem torej poskrbela zase, tako kot se je meni zdelo, da moram. In imela sem še kako prav. Moje telo je potrebovalo počitek, menjavo okolja, polnjenje baterij in vitamin b12 v kombinaciji z morjem mi je to omogočilo.

Sedaj sem spet stara jat, polna energije in volje za naprej, sem se vrnila nazaj domov in naslednji dan v službo.