Vrtni center Kurbus

Ko prideš v vrtni center Kurbus dobiš boljši občutek za okolico hiše

Zopet se je stoplilo in zopet je tukaj pomlad. Z mamo sva šli v vrtni center Kurbus. Mama je vzela sadike za vrt, jaz pa nekaj balkonskih rož. Ko smo prispele v vrtni center Kurbus in sem tam zagledala začimbe in dišavnice sem pomislila, da bi jih letos lahko imela tudi jaz na balkonu. Ker prvič nisem še bila najbolj prepričana, sem se raje odločila, da bom šla še enkrat skozi vrtni center Kurbus, da še malo razmislim o svoji ideji. Razmišljala sem, kam bi jih sploh postavila, ali imam dovolj okrasnih lončkov, ali jim bo na mojem balkonu sploh všeč,… tudi mama je štela koliko sadik paradajza je vzela in razmišljala ali bi letos vzela še volovo srce. Njena prijateljica ji je povedala da si je vzela 3 sadike le tega prejšnji teden, ko je tudi ona šla v vrtni center Kurbus.

Ko prideš v vrtni center Kurbus dobiš boljši občutek za okolico hiše

Mislim da smo sedaj že nekajkrat šle naokoli in obe sva še kar premlevale če smo se vzele dovolj. Obe sva takšni, da si težko vzameva čas. In ko ga morava uskladit je to še toliko težje, saj imava vsake svoje opravke. Zelo rade pa greva skupaj v vrtni center Kurbus. Zaradi tega nama je bilo toliko bolj pomembno da vzameva vse, in da česa ne pozabiva, saj bi mi bilo kar hudo, če bi mama šla sama si iskat kakšne sadike brez mene, ko pa zelo rada hodim med vsem tem rastlinjem. No, ko sem se le odločila da bom vseeno vzela te dišavnice, smo šle mimo okrasnega drevesa z imenom Javor ki je bil zasajen v večjem loncu. Obe sva kar obstale in se spogledale. Obe sva imele isto misel, da bi ta pasal pri nas doma na tisto stran kjer je kamin.

No, morem povedati, da ko smo šle nazaj grede do blagajne, je tole okrasno drevo šlo čez celi vrtni center Kurbus in z nama v avto.